God morgon.

Har haft en riktigt bra helg!

I fredags när jag slutade jobbet åkte vi till Josefine och Christian och grillade. Dom andra drack lite men jakob hade köpt god loka till mig :)

I lördags efter frukosten åkte jag och älskling till göteborg för att gå på barn & baby mässan.Det var smockat med folk! Men mot slutet blev de lugnare, skönt ! ;)
Dom hade ett barnvagnstest med 10 st olika vagnar. Utan att veta ngt ( gick på utseendet) pekade jag på en vagn som vi sen köpte :) Den är super skön att köra, enkel att fälla ihop, både sitt och liggdel och så är den snygg :) Vi har hela tiden sagt att vi ska köpa en begagnad men denna vagn hade mässpris så blev inte så farligt ändå. Sen såg vi några ha denna vagn så jakob frågade ett par om dom var nöjda med vagnen och dom var super nöjda, så hoppas vi också blir det :)
Köpte även en bärsele som vi kommer få av jakobs mamma :)
Och sen även ett skötbord !
Så de vi behöver nu är ett babyskydd. Såå skönt att nästan ha allt :)
Efter mässan mötte vi upp Gustav och Oliva för lunch. Åt en super god hamburgare på Lipp.
Vi avslutade dagen med en fika innan vi åkte hemåt igen :)

I söndags vakande vi med tuppen. Är ju så ljust ute nu :)
På förmiddagen kom först min saknade Carro förbi ! Fick så söta kläder av henne. ♥♥♥
Sen kom även Martin å hans tjej så då satte vi oss på trappen och fikade :) Var ju sommarvärme igår!!
Jakob fick även sin födelsedags present igår utav mig. En grill :)
Så vi grillade både till lunch och sen på kvällen kom Mattias, Jonathan och Stig förbi för att grilla lite korv :) Den kommer användas flitigt i sommar!

Idag är det föräldrar grupp igen. Är ledig idag istället för imorgon så idag måste jag tvätta och städa. Vem vill det när de är soligt ute ?